You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Web design

Online keresésnél a honlapod lesz az első amit a leendő ügyfeleid látnak belőled. Egy jól működő, szép és informatív honlappal garantáltan jó benyomást kelthetsz.

Weboldalak

Egy weboldalnak nem csak szépnek, de jól és gyorsan működőnek és biztonságosnak is kell lennie, a leendő ügyfelek gyorsan elfordulhatnak egy lassú, nem átlátható honlaptól.

Adatmigráció

Fejlesztéseknél, új szoftverek bevezetésénél gyakran problémát okoz a régi/eltérő rendszer adatainak az új rendszerbe való betöltése. Ezek a folyamatok legtöbbször automatizálhatóak.

Webtárhely

Partnerünkön keresztül domain név foglalást és webhosting szolgáltatást is nyújtunk, így mindent egy helyen intézhetsz, megspórolva a felesleges kommunikációt.

On-page SEO

Ahhoz, hogy ügyfeleid megtaláljanak, fontos a keresőbarát kialakítás és a megfelelő tartalom elhelyezése. Kulcsszókutatás, tartalomstratégia, ha ezek idegen szavak, keress minket, segítünk.

Arculattervezés

Logó és névjegykártya tervezés, kommunikációs grafika, moodboard, nyomtatási munkák partnereinken keresztül. Komplett megoldások céged offline népszerűsítéséhez is.

Egyedi programozás

Ha valamire nincs még rendszer, mi elkészítjük neked. Automatizálás, rendszerek összekötése, segédprogramok, egyedi tartalomkezelő megoldások, import és export funkciók.

IT tanácsadás

A legjobb megoldások megtalálásához vázold fel el nekünk az üzleti problémákat, céged működését, mi az, ami pénz és időrabló művelet és mi igyekszünk informatikai megoldást találni rá.